Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Sampek Tuwek - Denny Caknan: Kowe Ra Bakal Tak Culno, Masio Wis Ra Wancine

Kamu salah satu penggemar Denny Caknan? Simak chord gitar dan lirik lagu dari salah satu karyanya, Sampek Tuwek.

Penulis: efriliaaminati | Editor: Rizki A

Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno

D
awak'e dewe wis dadi siji..

[Chorus]

G
sampek tuwek..

D/F# Em
kowe ra bakal tak culno

D C
masio wis ra wancine

D
sayang-sayangan neng kene

Bm
siji-sijine wong

Em
seng nggawe ayem'e ati

Am D
nggawe urepku.. seneng..

Halaman
1234
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved