Breaking News:

Chord Gitar

Lirik dan Chord Gitar Lemah Teles - Yeni Inka: Kowe Mbelok Ngewo Nengen, Tanpo Nguwaske Mburi

Berikut lirik lagu dan chord kunci gitar Lemah Teles - Yeni Inka: Tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo.

Penulis: Qonitah Rohmadiena | Editor: Ronna Qurrata Ayun
Youtube/MUARA BINTANG
Berikut lirik lagu dan chord kunci gitar Lemah Teles - Yeni Inka: Lemah teles, Gusti sing bakal mbales. 

TRIBUNTERNATE.COM - Lagu Lemah Teles yang dinyanyikan oleh Yeni Inka dirilis pada tahun 2021.

Berikut lirik lagu dan chord kunci gitar Lemah Teles - Yeni Inka.

C G/B Am A
Dm A Fm G

C G/B Am
Jujur.. ati iki loro
F G C
Durung iso.. nompo kenyataan
E A
Tanduran sing wes tak sirami
Dm
Maleh dadi awu ireng
G
Diobong karo kahanan

C G/B Am
Mbiyen janji bareng bareng
F G C
Ngrasakke susah lan seneng
E Am
Saiki kowe medotke angen angen
F G
Tak kuatke ati yen kudu kelangan

Reff:

C G
kowe mbelok ngiwo nengen
Am Em
tanpo nguwaske mburi
F Em
tak tabrak kowe loro
Dm G
iki salahe sopo

C G
yen kowe wes ra tresno
Am Em
ngomong ojo t'rus lungo
F Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
G C
Gusti sing.. bakal mbales

Baca juga: Lirik Lagu dan Chord Gitar Iso Tanpo Kowe - Happy Asmara: Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani

Baca juga: Lirik Lagu dan Chord Gitar Angin Dalu - Happy Asmara: Tresno Neng Jero Dodo Seng Tak Jaluk Imbangono

Baca juga: Chord Kunci Gitar LDR (Layang Dungo Restu) - Happy Asmara: Nyuwunku Siji, Jogo Roso Lan Katresnanku

Video selengkapnya:

(TribunTernate.com/Qonitah)

Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved