Breaking News:

Kabar Artis

Lagu Banyu Moto Trending di YouTube, Keromantisan Nella Kharisma dan Dory Harsa Buat Warganet Baper

Penyanyi dangdut Nella Kharisma dan Dory Harsa baru saja merilis sebuah lagu berjudul Banyu Moto.

YouTube/ Nella Kharisma Official
Penyanyi dangdut Nella Kharisma dan Dory Harsa baru saja merilis sebuah lagu berjudul Banyu Moto pada Rabu (10/6/2020). 

Belum jelas, ucapan yang dilontarkan Dory Harsa itu serius atau tidak, namun Nella Kharisma tidak menjawab hal itu karena dianggapa sebagai bahan candaan.

capture postingan Nella Kharisma
capture postingan Nella Kharisma (instagram nella kharisma)

Turut Berduka Atas Meninggalnya Didi Kempot, Dory Harsa Pasang Ini di Akun Instagram

Lirik dan Chord Kunci Gitar Ojo Nesu Nesu - Dory Harsa: Tresno Jalaran Soko Kulino Kebacut Aku Wis

Berikut Lirik Banyu Moto dari Nella Kharisma feat Dory Harsa

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Halaman
1234
Editor: Sri Handayani1
Sumber: Tribunnews
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved