Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Sugeng Ndalu - Denny Caknan: Udan Tangise Ati, Saiki Es Rodo Terang

Chord gitar dan lirik lagu bertajuk Sugeng Ndalu dari Denny Caknan, selengkapnya simak dalam artikel ini.

Penulis: efriliaaminati | Editor: Rizki A

C
Tambah loro..

Dm G C
Yakin we teko nambahi sengsoro

Dm -Em F
Ngrusak tatanan ati

F
Sing wis pingin lali

G C C7
karo gedhe dhuwure balunganmu..

Dm F
Aku wis ora gagas kata luka

C C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni

Dm F
Mario lehmu dolanan ati

G G
Wis wayahe we kapok mblenjani..

[Reff ]

Halaman
1234
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved