Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Lintang Sewengi - Ndarboy Genk: Cukup Sewengi Iki, Ra Bakal Tak Duweni

Simak lirik lagu dan chord gitar "Lintang Sewengi", salah satu lagu yang dipopulerkan oleh Ndarboy Genk.

Penulis: efriliaaminati | Editor: Rizki A

Dm G
Tak akoni.. aku sing luput..

C -G/B Am -G
Udan, udano sing gede..

F G C
Glintirno eluhku iki..

E Am G
Gowono mili ojo mbok gowo bali..

Dm G C
Salahku sing wingi uwis tak getuni..

F G
Bubar.. ora tak baleni..

Em Am
Remuk.. redam ati iki..

Dm
Koyo ngene wong kelangan..

G
Rasane ora karuan..

C
Mergo salah dalan..

Halaman
1234
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved